10 Χρόνια iFeel Radio

 


10 χρόνια ζωής για ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο πιστέψτε με δεν είναι καθόλου λίγα. Απαιτείται πολύ δουλειά, χρόνος, υπομονή και μεράκι. 
Μια ιδέα που υλοποιήθηκε κυρίως από τον Aris την Alexandra και πολλούς ακόμα που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι.  Το ζητούμενο όμως δεν είναι πάντα και μόνο η διάρκεια. 



Πριν 7 χρόνια έχοντας και την ανάλογη εμπειρία στην διατήρηση διαδικτυακού ραδιοφώνου, βρέθηκα για πρώτη φορά στην βάση του ifeel radio, σε ιδιόκτητα studios για Οn air streaming και production και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα και κάπου εκέι στο 2016 γεννήθηκαν οι Radiourgies στον iFeel Radio.
Δεν ήταν μόνο ο άρτιος εξοπλισμός και το ηχητικό αποτέλεσμα που ξεπερνάει πολλούς επαγγελματικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς των fm.



Ήταν και είναι το έμψυχο δυναμικό, η ροή προσωπικοτήτων, η παρέα, η έκφραση και το συναίσθημα που μοιραζόμαστε οι συντελεστές και οι ακροατές μαζί.  Συζητάμε, ξανασυζητάμε, δοκιμάζουμε, αλλάζουμε, διαφωνούμε, δημιουργούμε, βελτιώνουμε, πειραματιζόμαστε και έχουμε και τις άτυχες στιγμές μας. 
Αλλά έτσι είναι η ζωή, έτσι θα πει κάποιος ότι είναι και μια οικογένεια που ο συγγενής κρίκος, είναι η κοινή αγάπη για τον ίδιο στόχο. Έχοντας πλέον διανύσει 6 ραδιοφωνικές σεζόν και 7 χρόνια παρουσίας μου στον ifeel radio, είμαι σίγουρος πλεον ότι σε αυτό τον σταθμό υπάρχει η δυνατότητα έκφρασης, δημιουργίας, κατάθεσης ιδεών και όρεξης για βελτίωση σε όλους τους τομείς.  
10 χρόνια λοιπόν και άλλα τόσα δημιουργικά και μουσικά για όλους τους πραγματικούς feelers και κλείνοτας το κατεβατό, να υπογραμμίσω ότι η βάση του ifeelradio πλέον δεν είναι μόνο το main studio αλλά και όλα τα μικρά αυτόνομα studios στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και όλα τα pc, laptops και κινητά σε όλο τον πλανήτη από όλους εσάς, που "συντονίζονται" ΕΔΩ. www.iFeelRadio.gr